Blog

Hvilket udstyr skal du bruge til handel med kryptovaluta?

Hvad er Bitcoins?

Bitcoins er en form for digitale mønter, også kaldet krypto valuta. Der handles dagligt for rigtig mange penge i Bitcoins og det bliver stadigt mere populært. Det er udelukkende en digital valuta, så du vil aldrig kunne holde en Bitcoin i hånden. 

Bitcoins valutaen er decentral, hvilket betyder, at der ikke er nogen central organisation som for eksempel en centralbank, der styrer den. Det betyder også, at nogle mennesker ser den som en usikker investering. 

I og med at Bitcoins kun handles digital på børser, så er det udbud og efterspørgsel der afgør værdien af Bitcoin. Derfor falder og stiger Bitcoinens værdi på samme måde som med aktier. 

Hvordan handler man med Bitcoins?

Handel med Bitcoins foregår lidt ligesom handel med aktier. Du vælger et beløb du ønsker at købe Bitcoins for og så holder du øje med Bitcoin værdien. Når værdien rammer et punkt der er forholdsvist lavt, så er det en god tidspunkt at købe på.

Rammer værdien derimod en høj pris, så vil det være smartest at vente og se hvornår det vender. Det er aldrig en god ide at købe hverken aktier eller Bitcoins, når prisen på det højeste. 

Det er derimod en fin grænse at turde at hoppe på, når den ikke er på sit laveste, for man kan være heldig, at den stiger endnu mere og man tjener på det. Man kan også være uheldig at den falder og at man mister på det. 

Hvad udstyr kræver det?

Bitcoin handel i sig selv, kræver faktisk ikke det store nu til dags. Man kan faktisk finde masser af apps der gør sig i aktiehandel og Bitcoin handel som kan downloades på din mobil. 

Her kan du følge med i udvikling hele tiden. Du kan selvfølgelig også finde en eller flere hjemmesider på computeren, hvor du kan følge med. Igen kræver det ikke, at du installerer specielle programmer.

Er du professionel, kan det være du har brug for noget ekstra software, der kan hjælpe dig med handlen. Du kan hos 8bit.fi læse rigtig meget om software og programmer og internetsikkerhed. 

Få pengene til at vokse 

Inden man sætter sig til at købe Bitcoins, skal man først beslutte sig for hvor mange penge man ønsker at “satse” på foretagendet. Det er bedst at lægge et budget og sikre sig, at de penge man køber for, ikke er nogen man kommer til at mangle i sit budget. 

Overskud på Bitcoin handel kan sagtens tage flere måneder og måske år. Man beslutter selv hvornår man tager sine penge ud igen og der er det godt, hvis man har is i maven. Det kræver nemlig nogle gange lidt tålmodighed at nå til den helt rette pris. 

Søger du alternative måder at få pengene til at vokse på, så kan du kigge nærmere på for eksempel counterstrikebetting.net. Også her skal man være kløgtig for at opnå gevinster, men det er mindst ligeså spændende som Bitcoin handel og resultaterne opnås en del hurtigere.