Erhvervslån

Erhvervslån

Erhvervslån er lån, der er designet specielt til virksomheder og erhvervsdrivende. Disse lån er ofte skræddersyet til at imødekomme de specifikke finansielle behov, som virksomheder står overfor. Erhvervslån kan være det skub, som kan give din virksomhed mulighed for at tage dets næste skridt og skabe vækst. Før i tiden var virksomheder begrænsede af, at det kun var de traditionelle banker, man kunne låne penge af. Nu om dage er det derimod muligt at ansøge om et erhvervslån, ikke blot i din egen bank, men også via flere digitale platformer.

Nemt og hurtigt erhvervslån uden banken

Der findes flere forskellige virksomheder og digitale platforme, hvor du nemt kan undgå at skulle rundt om banken. For at din proces med at optage lån skal gå lidt mere tjept, kan du med fordel tjekke en digital platform som Kameo ud. Denne crowdfunding platform kan give dig direkte kontakt med private og professionelle investorer, så du hurtigt kan få indhentet noget kapital, som kan booste din virksomheds økonomi. Læs mere om mulighederne for et erhvervslån eller virksomhedslån, som både kan omfatte den hurtige løsning igennem digitale platforme eller din bank.

Ansøg om et erhvervslån nemt og enkelt online

En online platform eller investerings- og formidlingsvirksomhed som Kameo gør det muligt at ansøge om et erhvervslån direkte fra hjemmematriklen eller fra kontoret. Processen er simpel, når det kommer til at ansøge om kapital gennem denne slags platform. Din virksomhed skal blot udfylde en ansøgning, hvor I ansøger om erhvervslån og investeringer. Hvis din ansøgning bliver godkendt, så skal du bare læne dig tilbage og vente på, at dit projekt bliver offentliggjort på Kameos crowdfunding platform. Herefter er der åbent bord for investorerne, som kan finansiere dit erhvervslån.

LetFinans – Få tilbud på lån til virksomheder

LetFinans er en finansiel lånevirksomhed, der tilbyder en enkel og praktisk løsning for dem, der ansøger om et erhvervslån. Ved at indsende én låneansøgning tager LetFinans sig af processen med at indhente flere lånetilbud fra banker som Basisbank, Express Bank og Resurs Bank.

Dette giver ansøgerne mulighed for at modtage personlige tilbud på lån, hvor de kan sammenligne forskellige aspekter af lånet, såsom beløb, løbetid, renter, ÅOP og andre relevante oplysninger. Denne tilgang giver dig og din virksomhed en transparent og effektiv måde for at evaluere og vælge det erhvervslån, der bedst passer til jeres økonomiske behov.

Med LetFinans vender I også processen med at ansøge om banklån på hovedet ved at blive dem, som skal bejles til. Her kæmper bankerne nemlig om at hente dig ind som kunde, når LetFinans står for at indhente tilbud fra mange banker. Så bliver det vist ikke en mere fleksibel løsning!

Kassekredit som løsning

For mindre virksomheder som er up and coming, kan det være svært at få et lån i banken. I dette tilfælde kan en kassekredit til din virksomhed i jeres bank være en fleksibel løsning.
En kassekredit for en virksomhed er en form for lån, der giver dem mulighed for at låne op til en forudbestemt kreditgrænse. Det adskiller sig fra et traditionelt lån, hvor virksomheden låner et bestemt beløb og betaler det tilbage i faste rater over en aftalt periode.

Vælg det bedste lånetilbud

Det kan være en god idé at sammenligne flere af de muligheder, som danske virksomheder har, når det kommer til erhvervslån. Erhvervslån hos din bank eller via private investorere har forskellige fordele og ulemper, som du med fordel kan opveje, når du træffer et valg om dit erhvervslån.

Jysk Erhvervslån – Lån fra investorer og privatpersoner

Jysk Erhvervslån henvender sig til iværksættere med en aktiv virksomhed, der søger lån på mere end 200.000 kr. Dette lån er velegnet til dem, der ønsker at realisere vækstplaner, foretage ejerskifte, erhverve en virksomhed eller sikre daglig drift.

Deres virksomhedslån tilbydes uafhængigt af traditionelle banker og kan enten anvendes som en selvstændig finansieringsløsning eller indgå i en samlet pakke, der omfatter nye lån og/eller kreditter fra din bank, andre finansielle institutioner eller Vækstfonden. Jysk Erhvervslån drives af private og erfarne investorer, der ønsker at støtte lokale små og mellemstore virksomheder.

Erhvervslån til alle typer virksomheder

Der findes et hav af banker, digitale platforme og investeringsvirksomheder, som du kan indhente tilbud til erhvervslån hos. Derfor findes der også mange muligheder for alle typer af virksomheder. Ganske vist er nogle banker eller investeringsvirksomheder ofte specialiserede i specifikke områder, så det giver mening at læse op på den pågældende virksomheds niche.

Vækstfondens “kom i gang lån”

Har du brug for økonomisk støtte ved opstarten af din virksomhed, er det også muligt at overveje et kom-i-gang-lån fra Vækstfonden (statens investeringsfond), hvor der tilbydes bankgaranti. Dette lån giver dig mulighed for at opnå op til 75 % bankgaranti fra fondens side.

Det såkaldte kom-i-gang-lån er et statsligt initiativ, der sigter mod at fremme iværksætteri i Danmark ved at lette finansieringsudfordring i forbindelse med opstarten af virksomheder.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål, når det kommer til erhvervslån og at indhente lånetilbud.

Er din virksomhed kreditværdig?

Din virksomhed vurderes som kreditværdig ud fra dets økonomiske historik. I denne forbindelse kigger kreditorer på aspekter som indtjening, likviditet og gældsgrad. En positiv finansiel historik, lav gæld og en stabil indtjening er faktorer, der typisk forbedrer kreditværdigheden. Likviditet spiller også en central rolle, da virksomheder med evnen til at opfylde kortsigtede forpligtelser anses for mere pålidelige låntagere af kreditorer.

Kan jeg få et erhvervslån uden sikkerhed?

Det er muligt at sikre sig et erhvervslån uden at skulle stille sikkerhed. Der er adskillige långivere, der giver mulighed for erhvervslån uden krav om sikkerhedsstillelse, men det indebærer ofte, at låntageren hæfter personligt for lånet. Dette omfatter således, at man som låntager påtager sig personligt ansvar for at tilbagebetale lånet, hvis virksomheden ikke formår at opfylde sine forpligtelser.

Hvor stort et erhvervslån kan jeg ansøge om?

Normalt strækker lånebeløbet for et erhvervslån sig typisk imellem 10.000 til 1.000.000 kroner. Lånets størrelse, virksomhedens økonomi samt størrelsen på virksomheden afgør dog også, hvor mange penge du kan få i hus. Hvis du står med en nyopstartet virksomhed, skal du nok også indstille dig på, at du ikke kan gå ud og få ligeså stor en finansiering som en velkendt virksomhed.