Blog

Alternativer til Bitcoin valuta

Har du overvejet at investere i kryptovaluta og kender kun til Bitcoins? Så er du ikke ene, for Bitcoin er klart den største og den der handles mest med. Men der findes rent faktisk nogle alternativer, der også er værd at tage et kig på, inden du beslutter dig. 

Det kan jo ikke skade at undersøge markedet lidt, inden man satser sine hårdt tjente penge på investeringer. Læs med herunder hvilke andre cryptocurrencies du kan handle med, og et par alternative måder, du kan få dine pengepung til at vokse. 

Hvilke alternativer er der indenfor kryptocurrencies? 

Når man taler kryptovaluta kommer man selvfølgelig ikke udenom Bitcoin, men har du nogensinde hørt om Ethereum? Det er den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin og deres valuta kaldes Ether. 

Ethereum blev offentliggjort i 2013 og har siden været repræsenteret som populær kryptovaluta. Indtil videre er det dog ikke muligt at bruge Ethers til betaling af varer og ydelser, som man kan nogle steder med Bitcoins. 

Et par navne, der også er værd at nævne indenfor cryptocurrencies er Bytecoin, Dash, Dogecoin, IOTA og Litecoin. Disse er dog betydeligt mindre kendte og handles derfor ikke så frekvent som både bitcoins og Ethers.

Hvordan kan man ellers investere?

Der findes naturligvis også andre måder man kan investere sine penge på, udover aktier og kryptovaluta. Du kan investere i ejendomme, hvor belønningen kommer når værdien af ejendommen stiger, af forskellige årsager. 

Du kan også vælge at investere i bæredygtige selskaber, som man må sige er fremtiden. Flere og flere investorer går op i bæredygtighed og investerer du i et selskab med gode værdier og visionære ideer, kan du føle dig godt tilpas med det dine penge er investeret i.  

En tredje mulighed er at lade dine penge vokse, på en lidt mere utraditionel, men også hurtigere løsning. Med betting og casinospil har du chancen for at spille dig til gevinster, der kan hjælpe dig økonomisk. Se for eksempel slotsbandit.dk for denne type hjemmesider. 

Fordele ved kryptovaluta

Der er ligesom med alt andet nytænkende både tilhængere og modstandere af kryptovalutaen. Der er dem som mener, at det er for ukontrolleret og vokser i for stor hastighed. Og så er der dem der sværger til kryptocurrencies. 

En af fordelene ved kryptomønter som Bitcoins, er at de efterhånden bliver introduceret flere og flere steder som betalingsmiddel. Det kan i fremtiden ende med, at man kan betale med Bitcoins hos restauranter, butikker og online overalt. 

Hvordan får jeg råd til flere kryptocoins?

Hvis du gerne vil til at købe eller købe endnu flere coins, så kan du overveje at tage et lån til det. Du skal dog være opmærksom på, om omkostningerne ved lånet kan betale sig i forhold til hvad du står til at vinde på dine coins. 

Det kan være svært at bedømme, da der ikke er nogen sikkerhed for hvor meget din valuta kan stige i værdi. Så tag lån med forsigtighed. Du kan læse meget mere om lån på lainaverkko.fi.