Blog

De bedste kilder til finansielle nyheder

Gode investeringsbeslutninger starter med specialiseret økonomisk viden, finansiel information og erfaring med trends på de finansielle markeder. Som en investor forstår du sandsynligvis allerede, at nyheder påvirker markeder. Men eftersom du er den travle person, som du er, er du sandsynligvis allerede oversvømmet med opgaver, hvad der gør, at efterprøvning af mængden af information føles, som et job i sig selv.

Er du ikke sikker på, hvor du kan få investeringsnyheder og information i en snæver vending?

Vi har fire nyhedsportaler som bør være blandt dine kilder til finansielle og økonomiske nyheder. Læs mere nedenfor.

Yahoo! Finance

Yahoo! Finance samler de seneste finansielle nyhedshistorier og markedsdata på en enkelt platform, indbefattende det seneste inden for internationale nyheder og markeder. Brugere kan oprette en overvågningsliste for at følge deres favoritaktier og når de logger ind, og de kan se alle markedsopdateringer og nyheder om de aktier, som de følger. Vi sætter især pris på, hvorledes denne portal også fremfører de seneste nyhedshistorier, som angår aktier, der vil kunne have en positiv, eller negativ forbindelse med dem, som du følger.

CNBC

CNBC TV-netværk leverer real-time finansielle markedsdata og opdateringer dagen igennem. De samme nyheder, information og mere er også tilgængelige online lige for dine fingre på CNBC.com. Vi anbefaler, at travle investorer finder tid til tune-in på CNBC for at se shows, som Fast Money, Jim Cramer´s Mad Money, Power Lunch og andre. Disse shows tilbyder noget af den mest opdaterede dækning, som er tilgængelig og vil hjælpe med at forbedre din analyse af markederne. Men hvis tiden er begrænset, kan du tilgå videoklip, artikler og andre opdateringer fra disse samme shows eksperter på deres hjemmeside.

Bloomberg

Bloomberg L.P. er stedet, hvor hærdede investorer henvender sig for noget af den mest troværdige information. Bloomberg Markets holder dig informeret ved at udsende nyheder og analyser hele dagen. For investorer på farten, prøv enhver af Bloombergs mobile apps, så som Bloomberg TV, Bloomberg Business, Bloomberg Businessweek m.m. For professionelle investorer, hvis arbejdsgivere betaler regningen, tilbyder Bloomberg også Bloomberg Professional, en abonnementsservice, som lancerer Bloomberg Terminal.

TheStreet

Skabt af CNBCs Mad Money vært Jim Cramer (og Martin Peretz), er TheStreet en førende finansiel nyhedsportal. Men den virkelige tiltrækningskraft ved portalen er grundlægger Jim Cramer og hans sagkyndige viden om investering, fra Cramer Stock Picks Newsletter og blog til hans investeringsportefølje og indsigter. Jim Cramer har på CNBC siden 2007 og haft succes med mange aktievalg udvalgt efter hans show. Portalens Action Alert PLUS er en abonnementsservice, som garanterer abonnenter adgang til finansielle analyser leveret af TheStreets hold af analytikere for $349,95 pr år.    

Denne artikel er skrevet i samarbejde med den danske nyhedsportal iGamingNyheder.dk som leverer danske nyheder om iGaming branchen.