Blog

Undgå dyre lån og hjælp miljøet på samme tid

De fleste mennesker ønsker inderst inde nok aldrig at låne til noget som helst. Slet ikke via dyre quicklån og lignende. Men hvad kan man gøre i sin hverdag for at undgå at havne der, hvor man må optage dyre lån, som ofte gør risikoen for, at man senere må optage endnu flere dyre lån større? Der er en række lette tiltag, der kan vende strømmen. Bogstavelig talt.

 

Vend strømmen med LED

Du har sikkert lys tændt over det hele i huset og ikke bare om aftenen, for du bor i Danmark, hvor det ofte er mørkt. Det er en lille ting, men gammeldags pærer bruger ca. syv gange så meget strøm som led pærer. Men hvad så med prisen på ledpærer spiser det ikke fortjenesten? -Ikke hvis man køber dem et billigt sted online, som via linket.

 

Sælg gammelt elektronik i Den Blå Avis

Hvorfor køre tingene på lossepladsen, eller ligefrem smide dem i skraldespanden, hvis de kan bruges af andre, du kan tjene en skilling og miljøet bliver skånet? Oftere end man tror bliver alt fra velfungerende telefoner til ganske fine computere smidt ud eller på lossepladsen, selvom mange andre kunne have glæde af dem.

Sæt i stedet dine gamle ting til salg på f.eks. dba.dk og tjen nogle penge på det. Overvej også om du har ting i kælderen og på loftet, som sandsynligvis aldrig kommer i brug igen og derved alligevel bare ender med at blive smidt ud, hvis du ikke sælger det – til glæde for din pengepunk, køberen og miljøet.

 

Har du alligevel brug for et lån?

Skulle pengene stadig ikke slå helt til, så surf lidt rundt her på bank-laan.dk og find dig et ordentligt banklån, i stedet for dyre quicklån o.l. Et hurtigt kig kan hurtigt narre en til at tro det ikke er så dyrt endda, men over årene er det vanvittigt mere dyrt end et banklån eller en kassekredit.