Blog

8 pengebesparende tips fra succesfulde små virksomheder

I disse hårde økonomiske tider er det vigtigere end nogensinde at spare penge, hvor du kan. Derfor har jeg samlet 27 tips til at spare penge fra succesfulde små virksomheder. Disse virksomheder har fundet ud af, hvordan de kan skære i omkostningerne og sænke deres generalomkostninger uden at ofre kvalitet eller rækkevidde. Så uanset om du lige er begyndt, eller om du har været i branchen i et stykke tid, kan du læse videre for at få nogle konkrete råd, der kan hjælpe dig med at holde hovedet over vandet.

Vær kreativ med din markedsføring.
Der er mange gratis eller billige markedsføringskanaler til rådighed, så udnyt dem. Sociale medier er f.eks. en fantastisk måde at nå dit målmarked på uden at bruge mange penge.

Sørg for, at du fakturerer korrekt.
Det kan virke som en selvfølge, men det er let at lade faktureringen glide mellem hænderne, når du har travlt med at drive din virksomhed. dobbelttjek, at du opkræver det rigtige beløb, og at du ikke lader penge ligge på bordet.

Gennemgå dine udgifter regelmæssigt.

Mange små virksomheder holder ikke nøje øje med deres udgifter, men det er vigtigt at videhvor dine penge går hen. Tag dig tid hver måned til at gennemgå dine udgifter og se, hvor du kan skære ned.

Gennemgå dine priser regelmæssigt.

Bare fordi du har været i branchen i et stykke tid, betyder det ikke, at dine priser stadig er konkurrencedygtige. Sørg for, at du tager nok for at dække dine omkostninger og give plads til overskud. Men glem ikke, at for høje priser kan afvise kunderne, så find en balance, der fungerer for både dig og dine kunder.

Hold øje med lagerbeholdningen.

Det er let at lade lageret hobe sig op, men overskydende lagerbeholdning binder penge, som kunne være bedre brugt andre steder. Gennemgå dit lagerniveau regelmæssigt, og bestil kun det, du har brug for, for at tingene kan fungere gnidningsløst.

Vær kreativ med din markedsføring.

Der er mange gratis eller billige markedsføringskanaler til rådighed, så udnyt dem. Sociale medier er f.eks. en fantastisk måde at nå dit målmarked på uden at bruge mange penge.

Køb møbler og inventar til kontoret brugt og billigt.

Begynd med det grundlæggende, når du indretter dit kontor, og vær ikke bange for at købe brugt inventar. Du kan finde gode tilbud på websteder som Dba eller Facebook. Et godt sted at starte vil være at købe AJ Produkter, som er af speciel høj kvalitet. Det er også vigtigt at have orden på arbejdspladsen. Husk at der er en skraldespand i hvert rum, så skrald ikke hober sig op.

Vær kreativ med din arbejdsplads

Hvis du betaler for et erhvervslokale, kan du måske spare penge ved at være kreativ med dit arbejdsområde. Se, om du kan fremleje en del af dit lokale eller dele det med en anden virksomhed. Du kan måske også arbejde hjemmefra på deltid for at spare på huslejen.

Hvis du følger disse tips, er du godt på vej til at spare penge og holde din lille virksomhed flydende hvis i rammer hårde økonomiske tider.