Blog

Bliv klogere på, hvad kviklånet er helt præcist

Kviklån bliver mere og mere populært. Det er en god ting for dem, der gerne vil tage et kviklån. For de mange låneudbydere på markedet gør nemlig, at der konkurreres mere om priserne og fordelagtige vilkår. Det gør, at låneren i dag står med gode kort på hænderne, når det bedste lån skal findes
Lån helt op til 500.000 kroner

Med et kviklån kan du låne op til en halv million kroner. Du kan få pengene på din konto, så de tikker ind inden for kort tid. Når man søger om at få et kviklån, gør man det online. Det sikrer, at det går hurtigere, end hvis man er nede i en bank for at søge om penge. Alle de, der har prøvet at tage et banklån, ved, at det er en langtrukken proces.

Det kan hurtigt føles som en evighed, når man tager et banklån. Sammenligner man det med, hvordan det er at tage et kviklån, er der en verden til forskel. Når man låner penge fra banken, kan ventetiden være på alt mellem enkelte dage til flere uger.

Det er ikke nødvendigvis alle, der har så stor tålmodighed, og derfor er kviklån mere populære end banklånene. Desuden findes der mange gode sammenligningssider, som gør det nemt at finde de billigste kviklån på markedet.

Kviklån – det tager kun få minutter

Kviklånet har den styrke, at man nogle steder kan have pengene på sin konto inden for få minutter. Når man har sendt sin ansøgning om at få et lån, skal den underskrives med Nem ID. Det er der to grunde til: Først og fremmest skal de bekræfte din identitet, og dernæst kan låneudbyderen lave en kreditvurdering af låneren.

Der er forskellige krav fra låner til låner i forhold til for eksempel, hvor gammel man skal være for at tage et lån hos den enkelte udbyder. De fleste kreditorer kræver, at man er fyldt 18. Men der er også nogle, der forlanger, at man er 21, før man kan tage et kviklån. Derudover har de også som krav, at man skal have en fast månedlig indtægt, der overgår et vist beløb. Det er imidlertid de færreste, der stiller den slags krav.

Tager det ikke minutter, tager det max et par dage

Hvis ikke pengene tikker ind på kontoen inden for nogle minutter, kan det ske ret hurtigt ellers. Det tager maksimalt et par dage, før pengene er tikket ind på din konto, efter du har ansøgt om lånet. Udbetalingen varierer ganske vist fra udbyder til udbyder. Nogle steder er det et spørgsmål om minutter, andre er det et par timer. Så er der også steder, hvor det handler om lidt mere end bare et par timer.

Der er mange årsager til, at man i dag kan forvente at have pengene på sin konto senest inden for et par dage. Den vigtigste årsag hertil skal findes i, at der er så mange låneudbydere. De konkurrerer selvfølgelig alle sammen med hinanden. Forestil dig, hvis en af udbyderne først udbetalte pengene, når der var gået en uge – hvor længe ville de så holde i gamet? Ikke særlig længe. Det er der to grunde til: Først og fremmest er markedet bare sådan – pengene bliver bare hurtigt udbetalt i kviklånets verden. Og dels ved bankerne, at mange, der tager kviklån, har desperat brug for at have pengene inden for kort tid.

Hos langt hovedparten af låneudbyderne kommer pengene ind, lige efter du har ansøgt. Dog er det sådan, at hvis du ansøger sidst på dagen, kan du godt vente en dag, før de er inde på din konto.