Kryptovaluta

Hvad er Bitcoin Cash?

Bitcoin-kontanter er et kryptovaluta, der blev oprettet i august 2017. Bitcoin Cash øger størrelsen på blokke, så flere transaktioner kan blive behandlet. Bitcoin Cash omtales som Bitcoin Cash, fordi det bruger den originale Bitcoin Cash-klient.

Grundlæggende om Bitcoin Cash

Forskellen mellem Bitcoin og Bitcoin Cash er i sidste ende filosofisk.

Som det blev foreslået af Bitcoin-opfinderen Satoshi Nakamoto, var Bitcoin beregnet til at være en peer-to-peer kryptovaluta, der blev brugt til daglige transaktioner. I årenes løb, da den blev mere bredt brugt og dens pris steg, blev Bitcoin et investeringsmiddel i stedet for en valuta. Dens blockchain var ude for problemer med skalerbarhed, fordi det ikke kunne håndtere det øgede antal transaktioner. Bekræftelsestid og gebyrer for en transaktion på bitcoin’s blockchain steg. Dette skyldtes hovedsagelig begrænsningen på 1 MB blokstørrelse for bitcoin. Transaktioner stod i kø og ventede på bekræftelse, fordi blokke ikke kunne håndtere stigningen i størrelse for transaktioner.

Bitcoin Cash kan afhjælpe situationen ved at øge størrelsen på blokke til mellem 8 MB og 32 MB og derved muliggøre behandling af flere transaktioner pr. blok. Det gennemsnitlige antal transaktioner pr. blok på Bitcoin er mellem 1.000 og 1.500. Antallet af transaktioner på Bitcoin Cash’s blockchain under en stresstest i september 2018 steg til 25.000 pr. blok.

De største tilhængere af Bitcoin Cash, såsom Roger Ver, refererer ofte til Nakamotos oprindelige vision om en betalingstjeneste som grund til at øge blokstørrelsen. Ifølge dem vil ændringen i bitcoin’s blokstørrelse gøre det muligt at bruge bitcoin som et medium til daglige transaktioner og hjælpe den med at konkurrere med multinationale kreditkortbehandlingsorganisationer, der opkræver høje gebyrer for at behandle transaktioner på tværs af grænser.

Bitcoin Cash adskiller sig også fra bitcoin i en anden henseende. Det inkorporerer ikke Segregated Witness (SegWit), en anden løsning, der foreslås at rumme flere transaktioner pr. blok. SegWit opbevarer kun oplysninger eller metadataene, der vedrører en transaktion i en blok. Typisk lagres alle detaljer, der vedrører en transaktion i en blok.

Ideologiske og blokstørrelsesforskelle fra hinanden, der er adskillige ligheder mellem Bitcoin og Bitcoin Cash. Begge bruger ProW of Work (PoW) konsensusmekanismen til at udnytte nye mønter. De deler også tjenesterne fra Bitmain, verdens største kryptovaluta-miner. Udbuddet af Bitcoin Cash er begrænset til 21 millioner, det samme tal som Bitcoin. Bitcoin Cash startede også med at bruge den samme vanskelighedsalgoritme – Emergency Difficulty Adjustment (EDA) – som justerer vanskelighederne hver 2016-blokering eller omtrent hver anden uge. Minearbejdere udnyttede denne lighed ved at skifte deres mineaktivitet mellem Bitcoin og Bitcoin Cash. Mens det var rentabelt for minearbejdere, var fremgangsmåden skadelig for at øge udbuddet af Bitcoin Cash på markederne. Derfor har Bitcoin Cash revideret sin EDA-algoritme for at gøre det lettere for minearbejdere at generere kryptovaluta.

Nøgleudsang

  • Bitcoin Cash er en forskydning af Bitcoin. Bitcoin Cash ABC kaldes nu Bitcoin Cash nu.
  • Bitcoin Cash planlægger at have en større blokstørrelse sammenlignet med Bitcoin for at passe flere transaktioner i en enkelt blok og fungere som et medium for daglige transaktioner.
  • På trods af deres filosofiske forskelle deler Bitcoin Cash og Bitcoin adskillige tekniske ligheder. De bruger den samme konsensusmekanisme og har begrænset deres forsyning til 21 millioner.